Over-ons

TECHNICO

Technico biedt geautomatiseerde oplossingen voor het beheer van dienstkleding in de gezondheidszorg en het sorteren van kleding in de professionele wasindustrie. Het bedrijf, opgericht in 1985, beschikt over 4 generaties doorgegeven kennis, verkregen uit de wasindustrie zelf.

Onze diensten lopen uiteen van gericht advies ter verbetering van de logistieke procesvoering, tot state of the art software en mechaniek voor kleding uitgifte- en innamesystemen en sorteersystemen.

 

TECHNICO SERVICES

Technico Services biedt systemen voor het kledingbeheer in complexe omgevingen als de gezondheidszorg en biedt tevens oplossingen voor het hangend- en gevouwen sorteren van kleding in de professionele wasindustrie. Naast de mechaniek en besturing van de systemen, wordt onderhoud geboden om alle apparatuur up-to-date te houden.

 

TECHNICO AUTOMATISERING

De door Technico Services ontwikkelde producten, vragen om een management systeem. De hiervoor ontworpen software, maken de gehele procesvoering inzichtelijk. Automatisering is constant in ontwikkeling en de software speelt hier op in. Op deze manier biedt Technico state of the art systemen van hoge kwaliteit en effectiviteit binnen de kledingbeheer en het kleding sorteren.